Laat hier je ervaring achter!

Recensies

Josine Geron
15-07-20 20:03:56
Als je nog maar 8 bent en je zorgen met je mee moet dragen die te groot zijn. Als je je thuis groot wil houden maar eigenlijk vaak heel bang en boos bent.
Dan is het heel fijn als er iemand je leert om met die zorgen om te gaan. Ze te uiten of ze van je af te sporten. Bedankt Stevie voor de dingen die je ons geleerd hebt.
Floor
02-12-19 17:07:54
Wat ontzettend moeilijk op hier een recensie achter te laten, omdat het heel moeilijk is Stevie te omschrijven in een stukje tekst. Ze is juist zoveel meer!
Stevie is al enige jaren de begeleidster van mijn dochter. Ze is ontzettend geduldig, zeer vasthoudend en geeft nooit op. Mede hierdoor heeft ze het vertrouwen van mijn dochter gewonnen en dat is een mooie opening geweest en nog.
Door met haar te boksen krijgt ze een opening om weer verder te kunnen gaan met begeleiden. Hierdoor krijgt mijn dochter weer ruimte om te groeien naar zelfstandigheid.
Stevie is altijd recht uit het hart, niet omdat het moet, maar omdat het kan.
Michaela De Heus
12-06-19 08:48:50
Stevie geeft training en coaching aan onze zoon.
Dit is met regelmaat een uitdaging, maar het lukt haar altijd om met haar creativiteit een opening te vinden hem toch aan het werk te krijgen. Dan beschik je wat ons betreft over kwaliteit.
Stevie is een warme persoonlijkheid, met veel geduld. Werkt met passie en vanuit haar hart!
Angelique Hubregtse-Lems
11-06-19 21:33:34
Mijn klas heeft mee mogen doen met de workshop: sterk zonder vechten. Echt een groot succes. De individuele leerlingen zijn in die 6 lessen erg 'gegroeid'. Ieder heeft zijn eigen plekje binnen de klas gevonden. Verlegenheid en 'haantjes-­gedrag' zijn gewoon verdwenen. In deze klas weten ze wat ze aan elkaar hebben. Er heerst een werksfeer want zij hoeven elkaar niet meer uit te proberen.
Stevie, Super bedankt! Ik hoop je volgend schooljaar weer te zien met alle brugklassers.
Groetjes Angelique Lems mentor van 1Kc Scala Teteringen
Danielle Zaad
08-06-19 12:31:09
Stevie geeft mijn dochter emotie regulatie begeleiding via sport en spel , ook via boksen wat goed aansluit bij de interesse van mijn dochter. Ze is een uiterst bekwaam hulpverleenster die goed aanvoelt en observeert wat mijn dochter nodig heeft. Ze overlegd goed met andere hulpverleners en met school en met mij als moeder. Ik ben super blij dat deze vorm van hulpverlening er voor mijn dochter is en super blij dat Stevie haar trainer hierin is. alle stappen voelen als een echte overwinning. Zo neemt het zelfvertrouwen toe en leert ze vaardigheden waarvan we dachten dat die eerst onmogelijk waren. Stevie is een erg gemotiveerd en betrokken persoon en ik ben dankbaar voor haar zorg en ondersteuning naar ons gezin toe.
Johan Bijsterveldt
07-06-19 21:10:17
Lieve Stevie, dank je wel voor alle leuke lesjes. Ik vind het altijd heel tof bij jou, en heb heel, heel veel geleerd. Groetjes Lis
Elise Verschuren
07-06-19 20:33:31
Stevie heeft met haar bokstherapie onze dochter (hb en vastgelopen in het schoolsysteem) heel erg geholpen met het leren meer uit het gevoel te denken fan vanuit het hoofd. Dit heeft haar enorm geholpen bij het opbouwen van haar eigenwaarde!
Dank je Stevie!!
Marielle Lauwers
07-06-19 14:00:28
Mijn ervaringen zijn voornamelijk de positieve veranderingen die we zien bij onze zoon van bijna 13 met ASS. Voor het eerst iets wat hij én leuk vindt én een positieve verandering bij hem teweeg brengt. Zijn agressie neemt af in plaats van toe en hij is weer in staat te leren. Super!
De verslaglegging van en het contact met Stevie is ook altijd helder en prettig.
Julia Van den Bliek
07-06-19 12:59:55
Ontzettend veel van Stevie geleerd. Zonder haar was ik een stuk minder ver geweest in mijn persoonlijke ontwikkeling. De combi van praten en bewegen was voor mij heel helpend. Zelden zo’n emphatisch iemand ontmoet!
Tonen: 5  10 
 
 
E-mailen
Map
Info
LinkedIn