Laat hier je ervaring achter!

 

Recensies

15 berichten op 3 pagina's
.
19-07-21 02:06:57
rating list
15-04-21 20:05:46
Legand
30-11-20 12:22:08
Onze kleinkind tevens onze pleegkind heeft in het verleden veel meegemaakt en heeft hierdoor PTSS opgelopen. Hij was onzeker en angstig. Ons werd geadviseerd om onze kleinkind op kickboks te laten gaan. Hier hebben wij Stevie leren kennen. Stevie was hier pedagogisch medewerker gaf kickboks trainingen. Door deze trainingen van Stevie is onze kleinkind een heel stuk zekerder geworden en heeft een goede sterke band opgebouwd en vertrouwen gecreëerd met Stevie. Doordat Stevie voor haarzelf als jeugd- en gezinsproffesional is begonnen, zijn wij bij Stevie gestart met de therapieën. Uiteraard zien wij vooruitgangen in de ontwikkeling van onze kleinkind. Hij gaat er met plezier naartoe en komt ook altijd goed en kalm weer terug naar huis. De opdrachten die wij mee krijgen van Stevie helpen ons allen erg goed. Ik kan dan ook iedereen aanraden met wat voor probleem dan ook, Stevie is fantastisch! Ik zou haar niet willen missen.
Stevie, dank voor al je hulp en inzet.
Annelies Biermann
28-11-20 16:26:59
In februari 2020 zijn wij met 3 groepen gestart met de cursus Sterk zonder Vechten. Stevie wist meteen het vertrouwen van de kinderen te winnen, doordat zij zelf een heel prettig persoon is en de kinderen vanaf het eerste moment tot actie aanzette.
Een verademing in het onderwijs, waar veel met kinderen gesproken wordt. Nu konden de kinderen echt dóen.
Er zat flink vaart in de lessen, er was een goede klik met leerlingen én leerkrachten.
Iedereen werkte samen met iedereen.
Hierdoor hebben we ons goed leren focussen en leerden we goed omgaan met elkaar.
Stevie, dank je wel!
Annelies Biermann juf Obs de Duizendpoot
Simone van der Poel
26-11-20 20:13:07
Vanuit mijn baan bij Buro Maks ben ik in aanmerking gekomen met Stevie. De combinatie die Stevie aanbiedt vind ik een hele mooie manier van hulpverlening, die veel kinderen en jongeren verder kan brengen! Stevie zelf is iemand die werkt vanuit haar hart en zich heel hard inzet voor haar clienten! Stevie, ik hoop dat we in de toekomst meer mogen samen werken!
Tonen: 5  10   20 
E-mailen
Map
Info
LinkedIn