Waar een wil is, is een weg!

Contact

 

Bent u op zoek naar laagdrempelige hulp en/of begeleiding voor uw kind(eren)? 

Of bent u als school of buitenschoolse opvang op zoek naar leuke thema(sport)lessen op het gebied van weerbaarheid en agressieregulatie?

Neem dan contact met mij op via Stevie@mwk-breda.nl  

Recensies

Michaela De Heus
12-06-19 08:48:50
Stevie geeft training en coaching aan onze zoon.
Dit is met regelmaat een uitdaging, maar het lukt haar altijd om met haar creativiteit een opening te vinden hem toch aan het werk te krijgen. Dan beschik je wat ons betreft over kwaliteit.
Stevie is een warme persoonlijkheid, met veel geduld. Werkt met passie en vanuit haar hart!
Angelique Hubregtse-Lems
11-06-19 21:33:34
Mijn klas heeft mee mogen doen met de workshop: sterk zonder vechten. Echt een groot succes. De individuele leerlingen zijn in die 6 lessen erg 'gegroeid'. Ieder heeft zijn eigen plekje binnen de klas gevonden. Verlegenheid en 'haantjes-gedrag' zijn gewoon verdwenen. In deze klas weten ze wat ze aan elkaar hebben. Er heerst een werksfeer want zij hoeven elkaar niet meer uit te proberen.
Stevie, Super bedankt! Ik hoop je volgend schooljaar weer te zien met alle brugklassers.
Groetjes Angelique Lems mentor van 1Kc Scala Teteringen
Danielle Zaad
08-06-19 12:31:09
Stevie geeft mijn dochter emotie regulatie begeleiding via sport en spel , ook via boksen wat goed aansluit bij de interesse van mijn dochter. Ze is een uiterst bekwaam hulpverleenster die goed aanvoelt en observeert wat mijn dochter nodig heeft. Ze overlegd goed met andere hulpverleners en met school en met mij als moeder. Ik ben super blij dat deze vorm van hulpverlening er voor mijn dochter is en super blij dat Stevie haar trainer hierin is. alle stappen voelen als een echte overwinning. Zo neemt het zelfvertrouwen toe en leert ze vaardigheden waarvan we dachten dat die eerst onmogelijk waren. Stevie is een erg gemotiveerd en betrokken persoon en ik ben dankbaar voor haar zorg en ondersteuning naar ons gezin toe.
Johan Bijsterveldt
07-06-19 21:10:17
Lieve Stevie, dank je wel voor alle leuke lesjes. Ik vind het altijd heel tof bij jou, en heb heel, heel veel geleerd. Groetjes Lis
Elise Verschuren
07-06-19 20:33:31
Stevie heeft met haar bokstherapie onze dochter (hb en vastgelopen in het schoolsysteem) heel erg geholpen met het leren meer uit het gevoel te denken fan vanuit het hoofd. Dit heeft haar enorm geholpen bij het opbouwen van haar eigenwaarde!
Dank je Stevie!!
Tonen: 5  10E-mailen
Map
Info
LinkedIn